• Wij staan 'vol energie' voor u klaar!
 
Wie zijn we?

Welkom bij Xenteq!
Al sinds de oprichting in 1985 zijn wij bezig met het produceren, importeren en ontwikkelen van producten op gebied van mobiele energie techniek, ookwel accustroomverzorgingstechniek genoemd. Ons assortiment omvat apparatuur welke nodig is om tot een compleet accusysteem te komen waar men optimaal gebruik van kan maken: acculaders, dc-dc omvormers, dc-ac inverters enz. Werken met deze producten is gekscherend gezegd echt een passie voor ons geworden. Dit willen we dan ook graag uitdragen naar onze klanten. 

Hoe wij ons onderscheiden? We kunnen hier allerlei mooie woorden gaan gebruiken en marketing technisch verantwoorde zinnen gaan formuleren zoals u deze al op zo veel websites tegenkomt, maar dit past niet bij ons. Wij zijn gewoon lekker nuchter en een persoonlijke benadering maar ook vooral een eerlijke aanpak zal altijd voorop staan.

Om u echter toch nog even wat verder kennis te laten maken met ons bedrijf, willen we in het kort een drietal punten aanhalen, waar u als klant uw voordeel uit kan halen.
Het overgrote deel van de producten uit het assortiment komen echt uit ‘de Xenteq-stal’. Ze zijn geheel door ons ontworpen en ontwikkeld. We bieden dus unieke producten waar onze knowhow in terug te vinden is. Hierdoor staan wij vol trots en voor 100% achter onze producten! De engineers hebben kennis op zowel hardware als software gebied.
Met productiefaciliteiten in het buitenland en op eigen locatie kunnen we alle kanten op. Op deze wijze zijn we flexibel en houden we vinger aan de pols op de kwaliteit. Ander voordeel wat wij kunnen bieden door de productie in eigen beheer is het doorvoeren van klant specifieke wensen. Dit kan reeds bij kleinere aantallen.
Uiteraard beschikken wij over een eigen technische dienst. Wij kennen natuurlijk onze apparaten letterlijk van binnen en buiten! Mocht het onverhoopt voorkomen dat een Xenteq product niet meer goed functioneert, dan is er met een reparatietermijn van slechts enkele werkdagen een minimale last. Bij aangegeven producten is dit zelfs 48 uur (Smart Value label)! Bij vragen staan de service monteurs u ook telefonisch te woord. Gratis technische ondersteuning en levenslange after-sales behoren tot onze standaard dienstverlening.

Door bovenstaande eigenschappen leveren wij aan een grote diversiteit aan klanten die onze producten inzetten in een legio aan toepassingsgebieden, zowel professioneel- als op recreatief niveau. 
Wij kijken er 'vol energie' naar uit om ook u van dienst te zijn!

PS: verkooptechnisch richten wij ons alleen op bedrijven. Particulieren en overige eindverbruikers kunnen terecht bij ons dealernetwerk. Uiteraard kunt u specifieke productvragen of after sales vragen altijd bij rechtstreeks stellen. Ook kan service op een product rechtstreeks afgehandeld worden.